Loading Veranstaltungen

Trip to Osnabrück/Fahrt nach Osnabrück

04.06.2022

ENG: Osnabrück is not far away and a traditional university city, but in many ways different from Bielefeld. We’ll meet at the main train station in Bielefeld and take the train to Osnabrück together. You will get a city tour and the opportunity to visit the Nussbaum museum. The ISSC will pay most of the costs, the small part will be payed by you. Please register until 21st of May: issc-io@uni-bielefeld.de.

DE: Osnabrück ist nicht weit entfernt und auch eine Universitätsstadt, aber in vielem anders als Bielefeld. Wir treffen uns am Hauptbahnhof in Bielefeld und fahren gemeinsam nach Osnabrück. Dort bekommt ihr eine Stadtführung und wir besuchen zusammen das Nussbaum Museum. Einen Teil der Kosten wird das ISSC übernehmen, einen kleinen Teil übernehmt ihr. Melde dich bis zum 21. Mai unter issc-io@uni-bielefeld.de an. Hinweis: die Veranstaltung ist auf English.

• Veranstalter: International Student Services Centre (ISSC)
  • Zeit: 04.06.2022, 00:00 - 23:59
  • Zielgruppe: Internationals / Refugees