Loading Veranstaltungen
Information, International

Taxes for Beginners/Steuern für Anfänger*innen (Deutsch/ Englisch)

09.06.2022

ENG: Dull and complicated – the unpopular topic of tax returns is hardly fun. But it’s not difficult once you’ve got the hang of it. And the best thing is that you can even get money back in the end, even if you don’t work at all while studying. Who can file a tax return and how does it work? Register via mail by June 5: issc-io@uni-bielefeld.de.

DE: Öde und kompliziert – beim unbeliebten Thema Steuererklärung kommt kaum Freude auf. Dabei ist sie gar nicht schwer, wenn du einmal den Durchblick hast. Und das Beste: Am Ende kannst du sogar Geld zurückbekommen, selbst wenn du neben dem Studium noch gar nicht arbeitest. Für wen lohnt es sich überhaupt, eine Steuererklärung zu machen und wie funktioniert sie? Melde dich per Mail bis zum 05. Juni an: issc-io@uni-bielefeld.de.

• Veranstalter: International Student Services Centre (ISSC)
  • Ort: Universität Bielefeld
  • Raum: Y-1-202