ISSC: Fahrt nach Münster/ Trip to Münster

Sa 15.01.2022
00:00 – 23:59

Münster ist nicht weit entfernt und auch eine Universitätsstadt, aber in vielem anders als Bielefeld. Wir treffen uns um 9 Uhr am Hauptbahnhof in Bielefeld und fahren gemeinsam mit dem Zug nach Münster. Dort bekommt ihr eine Stadtführung und die Möglichkeit, ein Museum eurer Wahl zu besuchen. Einen Teil der Kosten wird das ISSC übernehmen, einen anderen Teil übernehmt ihr. ANmeldung bis zum 09. Januar unter issc-io@uni-bielefeld.de.

Münster is not far away and a traditional university city, but in many ways different from Bielefeld. We’ll meet at 9 a.m. at the main train station in Bielefeld and take the train to Münster together. There you will get a city tour and the opportunity to visit a museum of your choice. The ISSC will pay a part of the costs, the other part will be payed by you. Register by March 5th at issc-io@uni-bielefeld.de. Please register until 9th of January. The ISSC will pay a part of the costs, the other part will be payed by you.

• International Student Services Centre (ISSC)
betreuung-io@uni-bielefeld.de

Raum: